Contact
e-nieuwsbrief
Zoeken
English
       
 
 

Activiteiten

Doelstellingen >
VEP-initiatieven >
< Activiteiten door derden >
< Kalender >
< Archief >

Het Vlaams Evaluatieplatform (VEP) wil netwerking in het theorie- en praktijkveld van beleidsevaluatie ondersteunen door middel van:

  • het zelf organiseren van activiteiten: workshops, ontbijtsessies en studiedagen
  • verwijzingen naar activiteiten door derden: congressen, studiedagen, workshops, opleiding en vorming.

VEP- workshops
Het VEP organiseert zelf periodiek workshops van een halve dag rond wisselende thema's. Het opzet is telkens de presentatie van een voorbeeld uit de praktijk, gevolgd door reflecties van één of meer discussanten en een debat met het aanwezige publiek. (Meer...)

VEP - ontbijtsessies en gastlezingen
Het VEP organiseert op ad hoc basis bijeenkomsten voor een beperkte groep van geïnteresseerden met nationale en internationale personaliteiten in de beleidsevaluatiewereld. Het opzet is gericht op korte en meer informele ontmoetingen en gedachtewisselingen tijdens een ontbijt. (Meer...)

VEP - studiedag
Het VEP organiseert ook studiedagen over een centraal en actueel thema in beleidsevaluatie. Meerdere sprekers stellen dan hun visie en ervaringen voor, met voldoende mogelijkheid mogelijkheid tot interactie met het publiek. (Meer...)

Kalender
Het VEP verzamelt ook informatie over activiteiten georganiseerd door derden. De kalender bevat een overzicht van alle evenementen rond beleidsevaluatie, zowel deze van het VEP zelf als deze van derden. (Meer...)

Organiseert u zelf activiteiten rond beleidsevaluatie? Laat het ons weten!

 
 
     
  Copyright VVBB| Reacties op de inhoud: Bart De Peuter & Anneke Heylen
Realisatie: VVBB| Laatste wijziging: 22-09-2017
URL: http://www.evaluatieplatform.be - Secretariaat VVBB: p.a. Instituut voor de Overheid - Parkstraat 45 bus 3609 - 3000 Leuven